skip to Main Content

Producte Artesà

A la Pastisseria Cal Ferran podreu degustar un producte artesà creat pels treballadors de l’obrador, juntament amb una de les dues persones propietàries actuals, l’Íngrid, filla de la família originària i fundadora.

A banda d’això, a la zona de cafeteria i degustació de la botiga podreu degustar els nostres productes: els suïssos, la xocolata desfeta amb melindros de la casa i el bon cafè de comerç just fan que els esmorzars i berenars a casa nostra tinguin una ànima especial.

Història

L’any 1880 Basili Ferran i Mas, home de confiança de la família Raventós de Sant Sadurní, s’estableix a Esparreguera i obre una botiga de pastissos i confiteria amb obrador. En poc temps, aquell comerç del carrer Gran esdevé subministrador de pastisseria del monestir de Montserrat.

Moments bons i moments no tan bons van succeint-se de forma paral·lela a la història del país; tot i així la feina del Basili va tenir continuadors. Diferents generacions han anat servint els esparreguerins. I és que sempre hem estat un equip. A l’obrador, pastissers com el Cisquet, el Pepito i el Ferran han creat i creen bona brioixeria i bons pastissos. A la botiga, tenint cura de la gent, l’Angeleta, la Teresina, l’Angelina, i la M. Teresa han fet de l’atenció al client un dels nostres valors.

Cinquena generació

Avui, amb la cinquena generació ja incorporada, amb l’Íngrid i el Jordi, mantenim vives les ganes de seguir treballant servint des del nostre obrador especialitats tan conegudes com les neules artesanes de l’avi Pepito, els melindros, els pastissos de crema, les coques, les ensaïmades, les mones de xocolata o els recents tubs de l’orgue, i tenint el mateix bon tracte amb la gent. Han passat els anys i continuem sent subministradors del monestir de Montserrat i de diverses botigues gourmet de Catalunya i Andorra.

Treballem amb força, som patrimoni artesanal d’Esparreguera, sempre presents al carrer Gran. Hem patit crisis successives a Catalunya, però a Cal Ferran sempre hem estat al peu del canó i no hem tancat mai ni per guerres ni per pandèmies.

Som pastissers de sempre, ara amb un toc més actual i amb ganes i ambició per continuar reinventant-nos, mantenint la preferència pel producte de km 0.

Coneix-nos millor

Back To Top