skip to Main Content

BRIOIXERIA DEL DIA

Et mimem cada dia

Ulleres, ensaïmades, croissants o qualsevol altra elaboració, ens deixen ser protagonistes del vostre esmorzar o berenar. Tot sense conservants i productes de pastisseria, brioixeria artesana de veritat, feta al carrer Gran d’Esparreguera.

CÀTERING DOLÇ

Els detalls de la vida!

Us preparem un càtering per celebrar un aniversari, una reunió de feina, una festa o perquè senzillament voleu gaudir per gaudir. Perquè la vida són moments, i a Cal Ferran oferim moments de vida.

CÀTERING SALAT

Busqueu la companyia i de la resta ens n'ocupem nosaltres

Pastissos de salmó, trenes de pernil ibèric, canapès salats, brioixeria salada, quiches, pizzes, truites…són productes de la nostra variada oferta de càtering salat. Expliqueu-nos què necessiteu i us orientarem!

PASTISSOS PERSONALITZATS

Tu imagina-ho que nosaltres ho farem!

Els més petits de la casa fan anys, un aniversari d’una amiga o amic, una idea que heu tingut o qualsevol altra creació que us ronda pel cap, el transformem en el pastís o dolç que estàveu imaginant.

DEGUSTACIÓ A BOTIGA

Un bon esmorzar o berenar en un ambient agradable

Voleu prendre un suís, una xocolata o un cafè de gamma superior? Acompanyat per un dels nostres productes, d’una revista o del diari. Tot en un ambient tranquil, dins i fora de la botiga. Veniu i repetireu.

ENCÀRRECS

Dit i fet!

Si no veieu a l’aparador el que voleu, mentre feu un cafè ho tenim: 140 anys fent-ho així. Però treballem amb matèria fresca i hi ha cops que calen hores d’elaboració, si feu encàrrecs 24-36 hores segur que ho tindreu.

REPARTIMENT A DOMICILI

Cal Ferran a casa

Des de la Pasqua de 2020, amb la gent tancada a casa, us oferim servei a domicili gratuït al Baix Llobregat Nord. També a altres zones de Catalunya a partir de 50 euros. Parlem-ne.

ESMORZARS A DOMICILI PER LA ZONA

Pijama, sabatilles, i piquem al timbre de casa

A Cal Ferran ens adaptem als canvis i per això us preparem una capsa d’esmorzar amb tot el que necessiteu per fer un regal a la vostra parella, amics o família. Dolç i salat arriben a casa per fer moments màgics.

Producte artesà i de qualitat

Back To Top